Kunstudstilling i Ringkøbing Kirkehus

v/ Klaus Gamst fra 10. november til 3. januar.

Der er fernisering i forbindelse med kirkekaffe efter gudstjenesten søndag den 10. november.

Klaus Gamst skriver: "Det begyndte med maleriet allerede i 10 års alderen. Det startede med fedtfarver på et hvidt stykke papir,  som blev varmet op på en kogeplade. Lige pludselig blev der skabt malerier og plakater. Det hvide papir med fedtfarverne blev sat i ramme og blev til en plakat,  og senere blev det til flere malerier med acrylfarver.”

Udstillingen kan ses i perioden 10. november til og med 3. januar i kirkekontorets åbningstider:
tirsdag-torsdag kl. 9.00-13.00, torsdag tillige kl. 16.00-17.00 samt fredag kl. 9.00-12.00.

af Karen Julie Frederiksen
af Hans Erik Schmidt

v/ Karen Julie Frederiksen og Hans Erik Schmidt fra 12. januar til 20. marts.

Der er fernisering i forbindelse med kirkekaffe efter gudstjenesten søndag den 12. januar.

Karen Julie Frederiksen har malet akvarel i mange år og udstillet mange steder.
I årene 2003 til 2011 har hun deltaget i 14 dages kurser i akvarelmaling på Kreta med Peter Skjøt. I to semestre var hun elev hos Fritz B. Petersen på Aarhus Kunstakademi og har desuden deltaget på flere kurser hos svenske akvarelmalere.
Karen Julie Frederiksen er nu pensioneret efter mere end 40 års arbejde som sygeplejerske.

Hans Erik Schmidt maler hovedsageligt akvarel, men hans store interesse for byzantinske ikoner har medført, at han også er begyndt at male æg-tempera på træ.
Efter mere end 40 år som aktiv ingeniør er Hans Erik Schmidt nu er pensioneret og har derfor fået mere tid til at dyrke sine fritidsinteresser.

Udstillingen kan ses i perioden 12. januar til og med 20. marts i kirkekontorets åbningstider:

Arrangør af de skiftende udstillinger i Ringkøbing Kirkehus er Kunstudvalget, der fungerer under Ringkøbing Menighedsråd.