Ringkøbing Pigekor

- i samarbejde med Musikskolen Ringkøbing-Skjern.

Ringkøbing Pigekor er et kor for piger fra 5. til 9. klasse, der elsker sang og sammenhold. Vi synger et bredt udvalg af rytmiske sange inden for genrerne pop, rock, folk og nordisk. Vi arbejder med stemmen og lærer at bruge kroppen til at understøtte sangen. Desuden gør vi brug af solmisation og rytmelære som giver en god basis for sang.

Ringkøbing Pigekor er et kor, hvor vi sætter pris på den gode stemning, sang og sammenhold. Vi synger til forskellige former for koncerter i løbet af året.

Ringkøbing Pigekor synger også i kirken. Her har pigerne mulighed for at arbejde med et mere klassiskpræget repertoire, hvor sangen er meget klangbåret, og dette understøtter kirkerummet på bedste vis.

Det eneste det kræver af dig er, at du har lyst til at synge sammen med andre sangglade piger.

Undervisningen foregår
Onsdage kl. 17.00-18.00 på Musikskolen i Ringkøbing, lokale 1.

Undervisere:
Kristine Horsholt Mikkelsen, korlærer og rytmiklærer