Konfirmander

Alle elever i 6. klasse på Alkjærskolen får lige inden sommerferien invitation til konfirmationsforberedelse. Du må gerne følge undervisningen, selv om du evt. ikke vil konfirmeres.

Du går til præst i 7. klasse sammen med din gamle 6. klasse. Timerne ligger en gang om ugen i skoletiden og foregår i Ringkøbing Kirkehus, Kirkepladsen 1, og i kirken. Derudover skal du gå til gudstjeneste et bestemt antal gange.

Hvis du har en smartphone eller en iPhone, kan du downloade denne app. Vælg Ringkøbing Kirke, og du har gudstjenestetiderne lige i lommen:

iTunes

På disse to links kan du (læ)se mere om konfirmation, f.eks. se konfirmander tale om tro og tvivl og det at gå til præst, læse om ritualet, festen og Blå Mandag:

Folkekirken.dk 1

Folkekirken.dk 2