Kunstudstilling i Ringkøbing Kirkehus

v/ Klaus Gamst fra 10. november til 3. januar

Der er fernisering i forbindelse med kirkekaffe efter gudstjenesten søndag den 10. november.

Klaus Gamst skriver: "Det begyndte med maleriet allerede i 10 års alderen. Det startede med fedtfarver på et hvidt stykke papir,  som blev varmet op på en kogeplade. Lige pludselig blev der skabt malerier og plakater. Det hvide papir med fedtfarverne blev sat i ramme og blev til en plakat,  og senere blev det til flere malerier med acrylfarver.”

Udstillingen kan ses i perioden 10. november til og med 3. januar i kirkekontorets åbningstider:
tirsdag-torsdag kl. 9.00-13.00, torsdag tillige kl. 16.00-17.00 samt fredag kl. 9.00-12.00.

Arrangør af de skiftende udstillinger i Ringkøbing Kirkehus er Kunstudvalget, der fungerer under Ringkøbing Menighedsråd.