Kunstudstilling i Ringkøbing Kirkehus

v/ Karen Julie Frederiksen og Hans Erik Schmidt fra 12. januar til 19. marts.

Der er fernisering i forbindelse med kirkekaffe efter gudstjenesten søndag den 12. januar.

Karen Julie Frederiksen har malet akvarel i mange år og udstillet mange steder.
I årene 2003 til 2011 har hun deltaget i 14 dages kurser i akvarelmaling på Kreta med Peter Skjøt. I to semestre var hun elev hos Fritz B. Petersen på Aarhus Kunstakademi og har desuden deltaget på flere kurser hos svenske akvarelmalere.
Karen Julie Frederiksen er nu pensioneret efter mere end 40 års arbejde som sygeplejerske.

Hans Erik Schmidt maler hovedsageligt akvarel, men hans store interesse for byzantinske ikoner har medført, at han også er begyndt at male æg-tempera på træ.
Efter mere end 40 år som aktiv ingeniør er Hans Erik Schmidt nu er pensioneret og har derfor fået mere tid til at dyrke sine fritidsinteresser.

Udstillingen kan ses i perioden 12. januar til og med 19. marts i kirkekontorets åbningstider:
tirsdag-torsdag kl. 9.00-13.00, torsdag tillige kl. 16.00-17.00 samt fredag kl. 9.00-12.00.

Arrangør af de skiftende udstillinger i Ringkøbing Kirkehus er Kunstudvalget, der fungerer under Ringkøbing Menighedsråd.