Julehjælp 2019

Ansøgningsskema kan downloades herunder. Ansøgningsfristen er 29. november.

Ansøgningsskema kan afhentes hos Red Barnet, Vester Strandgade 6A i Ringkøbing (man.-tors. 10-17, fre. 11-16) eller downloades her.

Ansøgningsfristen er fredag d. 29. november 2019.

Skemaet afleveres hos Red Barnet, Vester Strandgade 6A i Ringkøbing (man.-tors. 10-17, fre. 11-16) eller sendes på mail til julehjaelp2019@gmail.com.

Juletiden er ikke lige sød for alle familier; for nogen er økonomien så stram, at det kan knibe med julestemningen. Er man kommet i den situation, er der hjælp at hente hos ”Julehjælpen i Ringkøbing og omegn”.

Sidste år gav "Julehjælpen i Ringkøbing og omegn" julehjælp til cirka 131 familier, - 605 personer i alt fik glæde at hjælpen.

For at komme i betragtning til julehjælpen skal man være bosiddende i de tidligere Ringkøbing og Holmsland Kommuner. Man kan som familie selv søge om hjælp, ligesom folk der gerne vil sikre at bekendte får hjælp også kan. Alle ansøgninger behandles med fuld fortrolighed.

Hvis man ønsker at give et bidrag til den gode sag, kan man indbetale et beløb på konto 7650 1287783 i Vestjysk Bank, mærket »Julehjælp«. Det donerede beløb vil efterfølgende indgå i den samlede Julehjælp sammen med bidragene fra ovennævnte foreninger.

Den arbejdsgruppe der kaldes ”Julehjælpen i Ringkøbing og omegn” er et samarbejde mellem følgende foreninger:
•    Rindum og Ringkøbing Sognes Menighedspleje
•    Ringkøbing Y’s Men’s Club