Samtalesaloner i Ringkøbing Kirke

Onsdag den 22. januar og onsdag den 26. februar

Vi lever i en tid, hvor livet går stærkt. Vi har meget at se til, både på arbejde og i hjemmet. Midt i alt det kan det være svært at finde rum til at tale om de dybe spørgsmål, der ligger under vores liv.

Vi vil i Ringkøbing Kirke gerne forsøge at skabe rammen og pladsen for en sådan samtale. Det kommer til at foregå i Ringkøbing Kirke med spændende oplægsholdere, gruppesamtale og salonstemning. Denne vinter lægger vi ud med temaerne ”lykke” og ”frihed”.

Samtalesalonerne foregår i Ringkøbing Kirke, som i aftenens anledning bliver indrettet med cafeborde, hyggelys og plads til samtale.

Onsdag den 22. januar kl. 19.30 er der samtaleoplæg fra professor i økonomi Christian Bjørnskov om ”Lykke”. Bjørnskov har en omfattende viden om lykkeforskning og er bl.a. forfatter til bogen ”Lykke” fra Aarhus Universitetsforlag.

Onsdag den 26. februar kl. 19.30 kommer teolog Michael Agerbo Mørch med et samtaleoplæg om ”Frihed”. Mørch er ph.d.-studerende og medstifter af Foreningen Åndsfrihed.

Der serveres en let anretning af ost og rødvin. Pris: 100 kr. (+ billetgebyr), og der er begrænsede pladser.

Billetter købes her: 22. januar og 26. februar