Samtalesalon i Ringkøbing Kirke

Onsdag den 26. februar

Vi lever i en tid, hvor livet går stærkt. Vi har meget at se til, både på arbejde og i hjemmet. Midt i alt det kan det være svært at finde rum til at tale om de dybe spørgsmål, der ligger under vores liv.

Vi vil i Ringkøbing Kirke gerne forsøge at skabe rammen og pladsen for en sådan samtale. Det kommer til at foregå i Ringkøbing Kirke med spændende oplægsholdere, gruppesamtale og salonstemning. Denne vinter lægger vi ud med temaerne ”lykke” og ”frihed”.

Samtalesalonerne foregår i Ringkøbing Kirke, som i aftenens anledning bliver indrettet med cafeborde, hyggelys og plads til samtale.

Onsdag den 22. januar kl. 19.30 var der samtaleoplæg fra professor i økonomi Christian Bjørnskov om ”Lykke”.

Onsdag den 26. februar kl. 19.30 kommer teolog Michael Agerbo Mørch med et samtaleoplæg om ”Frihed”. Mørch er ph.d.-studerende og medstifter af Foreningen Åndsfrihed.

Der serveres en let anretning af ost og rødvin. Pris: 100 kr. (+ billetgebyr), og der er begrænsede pladser.

Billetter købes her: 26. februar. Hvis du har problemer med at købe billet via dette link, kontakt kirketjener Heidi Nielsen, tlf. 3033 4218.