Begrænsninger ved gudstjenester, begravelser og vielser i kirken, samt begravelser i kapellet

Retningslinjer i forbindelse med Corona

Vi overholder naturligvis Kirkeministeriets til enhver tid gældende corona-retningslinjer for folkekirken og andre trossamfund. Det betyder bl.a. at:

1. der må højest være 37 kirkegængere i kirken (antallet afhænger af, hvor mange, der er fra samme husstand). Derudover kan  personer sidde i kirkehusets stueetage, hvortil lyden bliver transmitteret)
  2. der må højest være 17 personer i kapellet i forbindelse med kirkelige handlinger
  3. alle skal holde 2 meters afstand - medlemmer fra samme husstand må holde almindelig afstand
  4. brug håndsprit - der står håndsprit i våbenhuset til fri benyttelse
  5. alle på 12 år og derover skal bære mundbind/visir, når man går ind og ud af kirken (under handlingen behøver man ikke bære mundbind/visir).