Kirkespil - "Grænsen"

Ringkøbing Kirke den 23., 24. og 25 oktober

Kirkespil Ringkøbing opfører i samarbejde med Vokal Vest og Grænseforeningen forestillingen GRÆNSEN.
GRÆNSEN opføres i Ringkøbing Kirke fredag 23. oktober kl. 19.30, lørdag 24. oktober kl. 16.00 & kl. 19.30 & søndag 25. oktober kl. 16.00.

Køb billet:
Fredag d. 23/10 kl. 19.30
Lørdag d. 24/10 kl. 16.00
Lørdag d. 24/10 kl. 19.30
Søndag d. 25/10 kl. 16.00

I kan trygt gå til kirkespil. Vi passer på jer og følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

2020 er 100 års jubilæet for genforeningen. For hele landet og vores fælles historie har genforeningen en enorm betydning. 2020 er året, hvor det skulle markeres og fejres, men Corona kom til, og mange arrangementer er blevet aflyst. Vi vil gerne være med til at fejre genforeningen, der også har haft en stor betydning for kirken. Vi har arbejdet på forestillingen i ca. et år og valgte at opføre den i efteråret. Med Corona i foråret er vi glade for, at vi valgte efteråret.

GRÆNSEN er en forestilling om genforeningen set fra forskellige synsvinkler. Tre monologer/fortællinger danner rammen for forestillingen, hertil musik og sang fra bl.a. skuespillet ”Moderen” af Helge Rohde og Carl Nielsen samt fællessang. Som tidligere, når Kirkespil Ringkøbing har opført forestillinger, spiller lysopsætningen en væsentlig rolle for oplevelsen.

Grænseforeningen er vært for et lille traktement (med i billetten) efter forestillingen.

Billetter kan købes på www.datsbilletten.dk eller ved indgangen.

Pris 120 kr. Børn under 15 og studerende 60 kr.